WAT DAAR DOET


Met DAAR gaan wij speciaal voor jou op zoek naar de beste en mooiste plekjes op onze aarde. Als je net als wij dolgraag de wereld wil zien, als je nieuwe plekken wil ontdekken, je wil laten inspireren door nieuwe culturen, en open staat  voor andere gebruiken en gewoonten, ben je DAAR aan het goede adres.

 

Heb je zelf simpelweg geen tijd en/of zin om je te oriënteren, in te lezen en te verdiepen voor je op reis gaat? Zie je daarnaast door alle reisboeken, tijdschriften, reisbureaus, websites, bouwstenen en blogs, het bos niet meer? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag!

 

Wij zijn reisplanners en hebben ervaring met het plannen van zowel korte citytrips als lange reizen door meerdere landen. We stippelen een route voor je uit door het land/de landen die jij kiest. Of we regelen jouw ideale vakantie. We hebben al een aantal mooie plekken op de wereld met eigen ogen mogen zien, maar ook als we nog nooit op jouw droombestemming zijn geweest is dit geen probleem! Check daar waar wij al zijn geweest!

 

Op basis van jouw specifieke voorkeuren zetten wij een route uit, zoeken we naar de beste deal voor een ticket, naar de meest bijzondere plekjes om te slapen en de leukste dingen om te doen. Lees daar hoe we precies te werk gaan!

 

Houd je graag het heft in eigen hand? Dan maken wij de perfecte route voor jou met persoonlijke aanbevelingen voor vlucht en accommodatie, maar boek en regel je het helemaal zelf. Laat je liever alles aan DAAR over zodat je alleen nog maar in dat vliegtuig hoeft te stappen? Geen probleem! Daar lees je er alles over!

 

Kortom, wil je de rondreis, de vakantie of het weekend zoals je het zelf uitgezocht zou hebben? DAAR is waar je moet zijn!

 

 

 

 

DAAR STAAT VOOR


Met reizen bedoelen we avontuur en verbazing, zon, sneeuw en regen, bergen en rivieren, jungle en woestijnen, dorpjes en wereldsteden, mensen en cultuur en zo nu en dan een bounty-eiland.

 

DAAR is uniek en eigen omdat wij echt belangrijk vinden wat jij wil en belangrijk vindt. Het is ons doel, een route of reis voor je te plannen die verrast maar perfect bij je past. Wij stellen vragen om erachter te komen hoe jij het liefst reist in alle opzichten. Zo kunnen we jou, op een persoonlijke manier met  veel liefde en plezier, helpen jouw bucket list af te strepen!

 

DAAR heeft geen deals met welke organisatie, touroperator of accommodatie dan ook. DAAR heeft geen standaard pakketten of bouwstenen, maar is volledig onafhankelijk. DAAR denkt aan alles, en doet precies waar jij geen tijd of geen zin in hebt. Daarnaast zijn we transparant in de prijzen voor je reis en in onze eigen tarieven. Je weet dus altijd waar je aan toe bent, waar je precies voor betaalt en wat je aan ons hebt. Hierdoor kun je ook nog eens enorm op je reis besparen.

 

Iedereen is anders, dus bij DAAR is iedere reis dan ook vanzelfsprekend anders. Pas zodra jij tevreden bent over jouw reis, zijn wij dat ook.

 

Reizen op eigen wijze, DAAR dan ook!