HOE, WAT, WAAR?


RONDREIZEN

Wanneer jij jouw rondreis wil laten uitzoeken of organiseren door DAAR, hebben we natuurlijk wat informatie nodig. Het kan gaan om een reis voor jou alleen, maar uiteraard ook met partner, gezin of vrienden. 

 

Wanneer je contact met ons opneemt zullen wij een aantal vragen stellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat je/jullie precies wil(len). We willen graag weten waar je naartoe wil, hoe lang je de tijd hebt, wanneer je wil gaan, wat je allemaal wil zien, wat je allemaal wil doen, hoe en in welk tempo je het liefst reist, waar je het liefst slaapt, wat je budget is, etc.

 

Ook willen we natuurlijk graag weten van welk pakket je precies gebruik wil maken. Gaat het om alleen een route route + aanbevelingen of complete organisatie van je reis.

 

Met alle benodigde informatie gaan we aan de slag! We gaan op zoek naar de  tickets die het best aansluiten op jouw wensen en stippelen een route uit in het land/de landen van jouw keuze met voorstellen voor vervoer, accommodatie en activiteiten, rekening houdend met afstanden en tijden. Wij zijn volledig vrij om de beste opties voor jou te kiezen omdat we niet gebonden zijn aan wat voor afspraken dan ook met welke aanbieder dan ook.

 

Wanneer wij een eerste voorstel met verschillende opties daarin op papier hebben, stemmen wij deze met je af, zodat jij nog bepaalde keuzes kunt maken en/of onderdelen kunt laten aanpassen. Perfectionistisch als wij zijn gaan wij net zolang door tot het programma helemaal aansluit op jouw wensen. Pas na akkoord gaan we alles (indien gewenst) voor je vastleggen en verwerken in jouw reis-overzicht. Je ontvangt dan jouw definitieve vakantieplanning in een mooi en overzichtelijk document.

 

Wij zijn reisplanners en geen reisbureau. Dat betekent echter niet dat we van de radar verdwijnen zodra jij in het vliegtuig stapt. Wanneer je op reis bent en vragen hebt, kun je ons gewoon bereiken en zullen we je helpen waar we kunnen! Ook nadien horen we natuurlijk heel graag hoe je de reis hebt ervaren. Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de verhalen en we kunnen je feedback daarnaast goed gebruiken!

 

VAKANTIE & CITYTRIP

Wil jij op vakantie, wintersport, of een weekend weg? Ook dit regelt DAAR Reizen voor je. Ga je naar een reisbureau, krijg je vaak te maken met standaardpakketten en standaard hotels. Ook een vakantie of een weekend weg kan uniek zijn, door DAAR de perfecte plek te laten vinden, krijg je precies wat je wil! Daarnaast kun je op deze manier enorm op je reis besparen omdat we volledig vrij zijn om op zoek te gaan naar de beste deal!

 

Vul het contactformulier op onze website in, en wij nemen contact met je op. Telefonisch of per mail stellen we je vragen over waar je naartoe wil, hoe lang, wanneer je wil gaan, wat je allemaal wil zien, wat je allemaal wil doen, hoe je het liefst reist, waar je het liefst slaapt, wat je budget is, etc.

 

Met die informatie zoeken we het meest gunstige vervoer en drie verschillende opties voor wat betreft bestemming en accommodatie. Zodra je jouw keuze gemaakt hebt, betaal je voor de daadwerkelijke reis en voor de planning, leggen we alles voor je vast en zorgen we voor een transfer indien gewenst. Ook geven we je de leukste tips voor op de plaats van bestemming gebaseerd op jouw wensen.

 

Alle informatie over je vakantie of citytrip ontvang je per mail. Voorafgaand en tijdens je reis staan we uiteraard paraat om je vragen te beantwoorden en je te helpen indien nodig!