HOE, WAT, WAAR?


RONDREIZEN

Wanneer jij jouw rondreis wil laten uitzoeken of organiseren door DAAR, plannen we in overleg een eerste afspraak. Dit kan een reis voor jou alleen zijn, maar uiteraard ook met partner, gezin of vrienden. Als je al weet wat je reisdoel is, laat het dan weten, zodat wij ons al kunnen voorbereiden. 

 

Tijdens de eerste afspraak, maak je kennis met één van ons, diegene zal jouw vaste contactpersoon blijven . Om deze reis zo perfect mogelijk te maken is het van belang dat we weten wat je wensen, eisen, do’s and don’ts zijn. We willen graag weten waar je naartoe wil, hoe lang je de tijd hebt, wanneer je wil gaan, wat je allemaal wil zien, wat je allemaal wil doen, hoe en in welk tempo je het liefst reist, waar je het liefst slaapt, wat je budget is, etc.

 

Na het vastleggen van de afspraken over planning van de route en/of complete organisatie van je reis en ontvangst van de aanbetaling, gaan we aan de slag. We gaan op zoek naar de  tickets die het best aansluiten op jouw wensen en stippelen een route uit in het land/de landen van jouw keuze met voorstellen voor vervoer, accommodatie en activiteiten, rekening houdend met afstanden en tijden. Wij zijn volledig vrij om de beste opties voor jou te kiezen omdat we niet gebonden zijn aan wat voor afspraken dan ook met welke aanbieder dan ook.

 

Wanneer wij een concept-planning hebben, stemmen wij deze met je af, zodat jij nog bepaalde keuzes kunt maken en/of onderdelen kunt laten aanpassen. Perfectionistisch als wij zijn gaan wij net zolang door tot het programma helemaal aansluit op jouw wensen. Pas na akkoord gaan we alles voor je vastleggen en verwerken in jouw reis-overzicht. Na ontvangst van de laatste betaling, ontvang je de definitieve vakantieplanning in een mooi en overzichtelijk document zowel op papier als digitaal.

Leuk om je reis te kunnen delen met vrienden en familie in een mooi document (op papier), maar op reis is het ongetwijfeld praktischer om deze op ieder moment digitaal bij de hand te hebben! In dit document vind je afhankelijk van de gekozen service alle informatie over je route met betrekking tot vervoer, reistijd, accommodaties, tips, aanbevelingen en indien gewenst ook toegang en informatie over activiteiten en/of parken.

 

Wij zijn reisplanners en geen reisbureau. Dat betekent echter niet dat we van de radar verdwijnen zodra jij in het vliegtuig stapt. Wanneer je op reis bent en vragen hebt, kun je ons gewoon bereiken en zullen we je helpen waar we kunnen! Ook nadien horen we natuurlijk heel graag hoe je de reis hebt ervaren. Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de verhalen en we kunnen je feedback daarnaast goed gebruiken!

 

VAKANTIE & CITYTRIP

Wil jij op vakantie, wintersport, of een weekend weg? Ook dit regelt DAAR Reizen voor je. Ga je naar een reisbureau, krijg je vaak te maken met standaardpakketten en standaard hotels. Ook een vakantie of een weekend weg kan uniek zijn, door DAAR de perfecte plek te laten vinden, krijg je precies wat je wil! Daarnaast kun je op deze manier enorm op je reis besparen omdat we volledig vrij zijn om op zoek te gaan naar de beste deal!

 

Vul het contactformulier op onze website in, en wij nemen contact met je op. Telefonisch of per mail stellen we je vragen over waar je naartoe wil, hoe lang, wanneer je wil gaan, wat je allemaal wil zien, wat je allemaal wil doen, hoe je het liefst reist, waar je het liefst slaapt, wat je budget is, etc.

 

Met die informatie zoeken we het meest gunstige vervoer en drie verschillende opties voor wat betreft bestemming en accommodatie. Zodra je jouw keuze gemaakt hebt, betaal je voor de daadwerkelijke reis en voor de planning, leggen we alles voor je vast en zorgen we voor een transfer indien gewenst. Ook geven we je de leukste tips voor op de plaats van bestemming gebaseerd op jouw wensen.

 

Alle informatie over je vakantie of citytrip ontvang je per mail, deze zullen we ook altijd telefonisch met je doornemen. Voorafgaand en tijdens je reis staan we uiteraard paraat om je vragen te beantwoorden en je te helpen indien nodig!