TARIEF


DAAR Reizen werkt compleet onafhankelijk van reisorganisaties en touroperators. Er is zoveel meer mogelijk dan de standaard route bij het reisbureau om de hoek. Wij maken een reis die perfect bij jou past en aan al je wensen voldoet, precies zoals je zelf zou hebben uitgezocht.

 

Over de prijzen zijn wij volledig transparant. Je weet precies wat je betaalt voor je vlucht, voor je accommodatie, vervoer, activiteiten en voor het plannen van je reis. Je krijgt dus nooit te maken met onzichtbare kosten en vage prijzen. We gaan voor je op zoek naar de meest gunstige tarieven en aan de hand van je wensen naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier kun je afhankelijk van je bestemming en je wensen enorm besparen op je reis!

 

Voor zowel route + aanbevelingen voor je rondreis als voor een compleet geboekte rondreis gelden vaste tarieven gebaseerd op de reisduur. Daarnaast is het ook mogelijk om je vakantie of weekend weg door DAAR Reizen te laten regelen. Voor deze opties geldt een vast tarief per vakantie of weekend. Zo is het altijd direct duidelijk waar je aan toe bent!


ROUTE & AANBEVELINGEN

Voor een op maat gemaakte route + aanbevelingen voor vlucht(en) en accommodaties, geldt een vast tarief gebaseerd op de duur van je reis. Onderstaand vind je precies wat je per reisdag betaalt voor het uitstippelen en uitzoeken van de route. De kosten van de daadwerkelijke boekingen ((reis- en verblijfkosten) zijn vanzelfsprekend voor eigen rekening.

 

Reisduur Totaalprijs
 1 week (max. 6 nachten) € 95,00
2 weken (max. 13 nachten) € 150,00
3 weken (max. 20 nachten) € 225,00
4 weken (max. 27 nachten) € 275,00
Vanaf 28 nachten prijs in overleg  

VAKANTIE

Voor een vakantie met één of maximaal twee bestemmingen (accommodaties), geldt een vast tarief voor de complete reis. Ook geven we je uiteraard de nodige tips voor jouw vakantie. Onderstaand vind je dit vaste tarief, dit tarief is exclusief de daadwerkelijke reiskosten. Voor dit tarief vinden we jouw perfecte accommodatie en vervoer inclusief eventuele transfers.

 

Prijs per vakantie (inclusief het maken van de boekingen)
€ 95,00

COMPLETE RONDREIS

Voor een complete op maat gemaakte reis inclusief het boeken van de vlucht, de accommodaties en eventuele activiteiten (indien gewenst), geldt een vast tarief. Dit tarief is afhankelijk van de duur van je reis. Onderstaand vind je de tarieven voor het volledig plannen, organiseren en boeken van jouw reis exclusief de daadwerkelijke reiskosten (reis- en verblijfkosten). 

 

Reisduur Totaalprijs
 1 week (max. 6 nachten) € 95,00
2 weken (max. 13 nachten) € 175,00
3 weken (max. 20 nachten)

€ 250,00

4 weken (max. 27 nachten)

€ 300,00

Vanaf 28 nachten prijs in overleg  

WEEKEND WEG

Wil je een weekend weg (maximaal 4 nachten), kunnen wij dit volledig voor je regelen voor één vast tarief. Het weekend weg bestaat uit maximaal twee verschillende locaties (accommodaties) en wij regelen vervoer, transfer en je verblijf. Ook geven we je uiteraard de nodige tips voor jouw bestemming. Dit tarief is uiteraard exclusief de daadwerkelijke reiskosten voor je weekend weg.

Prijs per weekend weg (inclusief het maken van de boekingen)
€ 75,00ZAKELIJK

Alle voordelen die DAAR biedt voor particulieren, zijn natuurlijk ook interessant voor de zakelijke markt. Totale ontzorging op je business trip of een uniek en onvergetelijk weekend weg met collega's? Het is mogelijk met DAAR. Dit gaat altijd op offertebasis, compleet afgestemd op alle specifieke wensen en behoeften. Wanneer je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op!* 1 week = 6 nachten, 2 weken = 13 nachten, 3 weken = 20 nachten, 4 weken = 27 nachten, etc.

** Deze tarieven gelden voor een reisgezelschap bestaande uit maximaal 4 personen. Bij een groter gezelschap wordt het tarief in overleg bepaald.

*** Alle prijzen zijn inclusief BTW.